Historie

Overtuigd van eigen kunnen en met jarenlange, vakgerichte ervaring besluit Cees van Opstal in januari 1983 voor zichzelf te beginnen. Aanvankelijk voornamelijk gericht op timmerwerk werd vrijwel altijd nauwgezet samengewerkt met collega-bedrijven om een fraai eindresultaat te behalen.

Ingegeven door de vraag van de klant en met kwaliteit hoog in het vaandel groeit het timmerbedrijf begin jaren negentig van de vorige eeuw langzaam maar gestaag uit tot een volwaardig en geheel zelfstandig opererend, middelgroot aannemersbedrijf met alle bouwkundige disciplines in eigen huis.

Zo worden velerlei projecten gerealiseerd van een eenvoudige verbouwing aan een particuliere woning en  complete agrarische-en horecagebonden gebouwen tot volledige bedrijven- en dienstencentra  en appartementencomplexen.

In 2009 nemen de zonen van Cees, Bert en Marc van Opstal, de leiding van het bedrijf grotendeels over waarbij Cees een meer adviserende rol vervult.

Om de economische malaise in de bouw, waaraan ook Aannemersbedrijf van Opstal BV. niet ontkomt, het hoofd te bieden wordt besloten tot schaalverkleining en specialisatie waarbij een deel van het werk word uitbesteed.

Als gevolg van een noodlottig ongeval overlijdt in aug. 2011 Bert van Opstal waardoor het bedrijf verder moet zonder één van zijn drijvende krachten. Na een periode van grote verslagenheid besluit Cees om in de geest van Bert en ingegeven door zijn aloude missie klantgericht en hoogwaardige kwaliteit het bedrijf weer met hart en ziel nieuw leven in te blazen.